//




جنسیت :
|
| نوع عطر : ادوپرفیوم |
| طبیعت عطر : گرم |
| طعم عطر : تند و شیرین |
| رایحه : گرم و تند و شیرین |
| گروه بویایی : چوبی ادویهای |
| آکورد اول : چوبی |
| شروع آرپژ آکورد اول : وانیل |
| وضعیت کالا: موجود |
| عطربن شما: 0 |
| عطر بن قابل مصرف: 0 |
|
حجمهای موجود
100 30 18 2 |
| درب | فلز |
| بدنه | شیشه |
| اطلاعات تکمیلی | چاپ |
| افشانه | فلز |
| پمپ | پلاستیک |
| طوق | فلز |
| سلفون | ندارد |
تفاوت بستهبندی عطرهای عطرسرا با بقیه تولیدات ایرانی
ما توی عطرسرا از اول اعتقاد داشتیم عطر فقط رایحه نیست، بستهبندیش هم باید حس کیفیت بده. برای همین روی جزییاتی مثل درب، شیشه، پمپ و افشانه حساس بودیم؛ چیزایی که شاید اول دیده نشن، ولی وقتی عطر رو دست میگیری کامل حس میشن.
درب و طوق عطرها فلزیه، نه پلاستیکی، که هم ظاهر شیکتری میده هم حس بهتری موقع استفاده منتقل میکنه. روی شیشه هم چاپ اختصاصی مشکی و طلاکوب کار شده؛ ساده، تمیز و دقیق، متفاوت با خیلی از تولیدات داخلی.
افشانه و پمپ هم که بخش خیلی مهم بعد از اسانس به حساب میان از قطعات معمول بازار نیستن و از تامینکنندههای اروپایی تهیه میشن، برای همین پخش عطر، نرمی اسپری و کیفیتشون توی استفاده روزمره به طور کامل مشخصه.
در نهایت سعی شده این جزییات، کنار اسانس باکیفیت و حلال عطرسازی اختصاصی (عطران)، تجربه استفاده از تولیدات عطرسرایی رو متفاوت و دلنشین کنه.
یه عطر چوبی ادویه ای گرم وتند درابتدا سیب وانیل همراه با آلو خودنمایی میکنه وبعدازیه ربع شمعدانی وروایح چوبی مشهود .من یه بلو شنل ازبرند rovenaدارم دقیقا بوی این عطر شبیه به اون درکل عطر مر دونه و جهت مصارف روزانه خوب فکرنکنم کسی ازاین رایحه بدش بیاد پخش۵از۱۰ ماندگاری ۷از۱۰ ارزش خرید به نسبت قیمت ۹از۱۰ این تست در منزل انجام شد وچون رایحه را دوست دارم درمحیط کارم نیز حتما تست میکنم وامیدارم امتیاز بیشتری بگیره . با تشکر از مجموعه عطرسرا