
جنسیت :
![]() |
نوع عطر : EDP |
کشور سازنده : فرانسه |
محصول سال : 2014 |
طبیعت عطر : گرم |
طعم عطر : شیرین |
رایحه : گرم و شیرین |
گروه بویایی : شرقی وانیلی |
وضعیت کالا: موجود |
عطربن شما: 0 |
عطر بن قابل مصرف: 6 |
حجمهای موجود
100 |
ادو پرفیوم هیپنوتیک پویزن در سال 2014 در کشور فرانسه توسط شرکت کریستین دیور معرفی و عرضه شد. برخی از منتقدان این رایحه مجذوب کننده را سم تسخیر کننده نیز نام گذاری کرده اند .
عطر ادکلن هیپنوتیک پویزن ادوپرفیوم | Hypnotic Poison EDP
پس از 16 سال از گذر طراحی اولین نمونه هیپنوتیک پویزن که توسط عطرساز محبوب فرانسوا دماشی (François Demachy) صورت گرفته است، نسخه ادوپرفیوم، آن با یک رایحه ملایم و شیرین که در گروه بویایی شرقی وانیلی قرار می گیرد معرفی شد .این محصول در دسته یکی از برترین عطر های دنیای عطر به شمار می رود . طراحی بطری این عطر شباهت بی نقصی به سیب سرخ دارد، هچنین هارمونی ایجاد شده بین درب و خود عطر نیز قابل توصیف نیست. چاپ نماد Dior به رنگ طلایی در قسمت مرکز شیشه عطر سبب ایجاد یک جاذبه بصری در بیننده می شود. اما زمانی که آن را اسپری می کنید حس اسرار آمیز بودن رایحه را احساس خواهید کرد و این احساس به گفته شرکت سازنده محصول همانند یک سم کشنده و اغوا کننده شما را هیپنوتیزم می کند ربان چرمی پیچیده شده به دور بطری که به همراه آن یک پلاک مشکی رنگ متصل شده است و بر روی آن نشان CD هک شده است خود نمایی می کند .
پس از اسپری این عطر در اولین بازه زمانی پخش خود نت های شیرین بیان و بادام را به مشام می رساند و با از گذر زمان در نت میانی گل یاس برزیلی و شکوفه ی پرتقال احساس می شوند که آغاز کننده بخش ملایم و جذب کننده این رایحه می باشند . همچنین در پایان دانه ی تونکا و وانیل نت های شیرین و رایحه دلنشین هیپنوتیک پویزن را تکمیل می کنند .
بنظرم ازبهترین عطرای دیزاینری زنونه هست،رایحه گرم وبسیارنافذی داره وتستش روبه خانومای محترم بشدت توصیه میکنم.نسخه عطرسرایی روتست نداشتم ودرآینده حتماتستش سفارش میدم واگه خوب بازطراحی شده باشه میتونه جزبهترین کارای زنونه عطرسرایی باشه.مون پاریس هم که نمونه عطرسراییش اضافه شده اورجینالش همسرم داره وبسیارملوس ودوست داشتنی هست وحتما نمونه عطرسراییش رو بزودی همراه اینکارسفارش میدم وبعدازتست نظرم روبه اشتراک میزارم،،،،باتشکرازعطرسرا.